10 rochii pe care le poți purta doar ca mireasă

Hai măi, că-i singura zi în care îți poți face de cap. Este singura zi din viața ta în care toți vor avea o părere despre cum te-ai îmbrăcat. Iar dacă ești dintre acele mirese care vor să spargă gura târgului și să dea material de bârfă în cartier, atunci iată 10 rochii care te vor uimi chiar și pe tine:

  1. Rochiile sirenă

Serios, rochiile sirenă, sub orice design, în orice culoare, sunt de purtat doar în ziua nunții. Nu la orice bar sau invitație la vin. Rochiile tip sirenă pot fi foarte elegante și senzuale pentru miresele a căror tip le avantajează această croială (pentru că nu este recomandată de exemplu femeilor cu șoldurile late sau femeilor plinuțe). Spre exemplu, Mariah Carey a fost superbă într-o astfel de rochia la nunta ei:

  1. Rochiile de prințesă

Vorbesc de rochiile acelea foarte înfoiate, care arată ca de nuntă de cum intri pe ușă. Da, ele pot fi absolut superbe pe o mireasă, însă această croială are nevoie de un moment cu adevărat de poveste ca să merite furorile vizuale. Cum bunăoară Kim Kardashian, Liz Taylor a fost foarte inspirată să poarte la nunta ei:

 

  1. Rochii cu trenă

Doar ca mireasă, zic eu, poți purta o rochie cu trenă. Din simplul motiv că doar ca mireasă ai măcar o prietenă care asudă în urma ta cărând în brațe, practic, încă o rochie. N-ai voie să-ți faci asta decât în ziua nunții. Ca Gwen Stefani și Prințesa Diana, care sper c-a avut un harem întreg care să-i care covorul ăla:

 

 

Domnișoara mea de onoare zice cu voce suavă, de căprioară răgușită: ”Arată ca o varză, fată, rochia prințesei Diana!” și eu o pup pe frunte și râd. Cam așa e, ne pare rău să o spunem. Vă dați seama ce cald îți e într-o astfel de rochie? Săraca prințesă…

  1. Cea mai frumoasă rochie pe care o găsești.

Asta e cu siguranță o rochie pe care o poți purta doar ca mireasă. Alege cu inima, alege astfel încât să fii fericită cu rochia pe care o iei acasă, o arăți lumii tale întregi și-o iubești timp de o zi. Îndrăgostește-te de rochia ta de mireasă, așa cum a făcut Audrey Hebprun și Jackie Kennedy

   

  1. Rochia albă, imaculată, pură.

Știți de ce purtăm o rochie albă, în cele mai multe cazuri, atunci când ne căsătorim. Reginei Victoria ar trebui să-i mulțumim. Ea a purtat în 1840 o superbă rochie albă plină de nestemate, începând astfel o modă. Nu știu cât de ușor i-a fost să pășească spre altar cu un astfel de monstruleț pe firavul trup de mireasă, dar Prințul Albert sper că a apreciat efortul.

 

6. O rochie din… baloane.

O rochie din baloane pretioase, why not? Le va lua ceva timp celor care te vor vedea sa isi revina din emotii in momentul in care te vor vedea! Se vor intreba cu siguranta daca baloanele se sparg! Dar ce conteaza, nu se sparg iar rochia e frumoasa- orice ar spune carcotasii.

7. Rochia păun

Da, nu este alba dar nu exista ocazie mai potrivita sa o imbraci in afara de nunta, asa cum de altfel face si dumnealui paunul! Pentru cine se infoaie? Cui si cand arata el minunatiile de pene sidefii? Alesei lui. Asa si tu. Albul e cu usurinta egalat de acest tip de rochie nemaivazuta.

 

8. Mă rog, toate rochiile de mireasă create de designeri

Întotdeauna artiștii s-au întrecut între ei în a creea cele mai impresionante rochii. Cu atât mai mult când e vorba de o mireasă care trebuie să poarte ceva special într-o zi atât de unică, designerii se dau peste cap de trei ori. Poate de aia uneori le ies modelele astea amețitoare 🙂

9. Rochia fără rochie

Pantalon si top alb, palarie cu boruri mari. Minunat, minunat! Neconventional dar de neuitat. Vezi Amal Clooney.

10. Rochia etnică

Inspirata din diverse culturi, indiana, asiatica, araba, berbera, este o alegere minunată pentru rochia ta de mireasă. Sunt rochii senzuale, colorate si pretioase de printese. Traim intr-o epoca multiculturala asa ca de ce sa nu profitam de ea pentru inspiratie?