6 lucruri pe care nu trebuie să le uiți pentru nunta ta

Știm că organizarea nunții necesită multă, FOARTE multă atentție la detalii! Tocmai de aceea am creat pentru tine 2 super produse care să te ajute în organizarea nunții perfecte de la A la… ZEN! Creează-ți contul gratuit pe platforma ZEN DAY, comandă agenda ZEN DAY – My Wedding Planner și ca prin magie, grijiile tare vor dispărea și cu siguranță nu vei uita niciun detaliu important pentru nunta ta!

Ce spui și de o mică listă cu 6 lucruri importante care nu trebuie să “îți scape” atunci când îți organizezi nunta?

1) Lenjeria potrivită rochiei de mireasă

Ți-ai găsit rochia de mireasă și ești nerăbdătoare să o porți? Nu uita și de lenjeria potrivită pentru aceasta! Suntem siguri că nu vrei să te confrunți cu această dilemă chiar înainte de a îmbrăca rochia magică! “Oare ce sutien se potrivește cu decolteul adânc al rochiei? Dar cu spatele gol? Alb? Sau culoarea pielii?” Scapă din timp de aceste dileme și pregătește fiecare detaliu al ținutei!

lucruri esentiale nunta

2) Detalii mici, dar semnificative stilului vostru

Personalizează cu inițialele voastre șervețelele, covorul de la intrare sau pur și simplu adaugă câteva citate care vă reprezintă și amplasați-le strategic! Tușa personală se poate reflecta cu ușurință în decorațiunile pentru nunta voastră și vor fi FOARTE apreciate de către invitați!

lucruri esentiale nunta

3) Ținutele pentru domnișoarele de onoare

Aici treaba poate deveni puțin mai dificilă. De ce? EI bine răspunsul este simplu: GIRLS, GIRLS, GIRLS! Ținuta pentru o prietenă în ziua nunții? Dar a 8 prietene? Cel mai bine ar fi să vă întâlniți în unul dintre localurile voastre preferate și să stabiliți împreună câteva “reguli” legate de: culoare, material & all about those dresses! Ascultă părerea fiecăreia și cu siguranță veți ajunge la un numitor comun! P.S: Grab a cocktail, it might help! ❤

lucruri esentiale nunta

4) Vesela

Ține minte următorul aspect: Totul se poate schimba sau personaliza! Nu ești mulțumită de vesela pe care v-o pune la dispoziție restaurantul? La fel ca și în cazul scaunelor, apelează la firmele organizatoare de evenimente sau la cele de decorațiuni & logistică!

lucruri esentiale nunta

5) Cadourile pentru părinți și socrii

Nu uita să le cumperi un cadou părinților și viitorilor tăi socri ❤ Chiar dacă ei știu deja cât de mult îi apreciezi, se vor bucura atunci când vor vedea că te-ai gândit la ei și le-ai luat o mică surpriză!

lucruri esentiale nunta

6) Kit-ul de urgență

Plasează în grupurile sanitare câte un kit de urgență care să conțină următoarele lucruri:

 • Plasturi
 • Medicamente pentru afecțiuni frecvente
 • Agrafe
 • Deodorant
 • Ac și ață de cusut
 • Gumă de mestecat
 • Șervețele umede
 • Șervețele demachiante
 • Dischete demachiante
 • Rolă pentru scame
 • Ace de siguranță
 • Foarfecă
  lucruri esentiale nunta
  Nu știi niciodată cine se află într-o mini-urgență cu rochia de seară sau cu machiajul! Așadar, un astfel de kit va fi cu siguranță de bun augur!

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și pe Instagram pentru o doză zilnică de inspirație pentru nunta ta! De asemenea, urmărește blogul Getei Ungurean – fondator ZEN DAY – pentru a afla ultimele 5 ZEN Habits din acestă săptămână!