Ep. 4 – Freza unui mire zen

De-a lungul timpului stilul unui mire s-a redefinit, iar barbatii au inceput sa fie mai indrazneti in a-si exprima personalitatea prin diferite mijloace. Astazi va prezentam diferite stiluri pentru freza unui mire zen in ziua cea mare. Fie ca este retro, modern, funky sau rock, alege stilul tau preferat care te caracterieaza cel mai bine si be ready to rock the wedding!

Pentru ziua nuntii, cu siguranta poti sa go that extra step, iar cu ajutorul unui profesionist sa arati mai chipes ca oricand! Astazi am rascolit tendintele in materie de frizuri pentru barbati, asa ca iti propunem 10 tunsori care ca s-ar potrivi de minune momentului in care vei spune “Da!”. Sunteti pregatiti, miri si mirese Zen?!

  1. Short Pompadour

Acest stil a fost mereu la moda printre miri: lateralele sunt scurt si se pierd spre spate, in timp ce restul parului este pieptanat lejer pe o parte.

freza zen nunta

Freza Zen Short Pompadour

2. The Brushed Back

Aceasta frizura are mai multe variante, dar in principiu presupune ca parul sa fie dat pe spate. Nu uita faptul ca la acest stil trebuie sa tii cont de forma perciunilor si de barba, asa ca “joaca-te” cu toate aceste elemente pentru a crea un look cu adevarat spectaculos.

freza zen nunta

Freza Zen The Brushed Back

3. Rebel hairstyle

Dupa cum ii spune si numele este cu siguranta un stil rebel, unde parul este… ciufulit, dar cu grija si stil! 😉

freza zen nunta

Freza Zen Rebel hairstyle

4. Ivy League

Ivy League este un stil bussines, formal, care are un impact uimitor asupra mirilor. Mai ales a mirilor Zen!

freza zen nunta

Freza Zen Ivy League

5. Short and Curly Haircut

Daca parul tau este ondulat, e bine sa iei in considerare acest tip de frizura. Te va prinde cu siguranta si cred ca toate femeile indragesc look-ul de “surfer” proaspat iesit din ocean 😎.

freza zen nunta

Freza Zen Short and Curly Haircut

6. Undercut Slicked Back

Este un stil foarte cool pentru un mire si presupune o carare pe-o parte de-a lungul careia parul se aseaza in sus, putin “infoiat”. P.S: sfatul nostru este de a incerca inainte de ziua nuntii frizura pe care “ti-ai pus ochii”, pentru a vedea daca este cu adevarat potrivita pentru tine si daca e precum ti-ai inchipuit! Daca esti multumit de rezultat, inseamna ca ai gasit cea mai buna varianta pentru tine & you are a happy & Zen groom. ❤

freza zen nunta

Freza Zen Undercut Slicked Back

7. Straight Shoulder Length Hairstyle

Pentru mirii cu parul lung, stilul Kurt Cobain este cel mai recomandat. Pe langa faptul ca acest stil arata foarte ingrijit esti si foarte sexy. 😉

freza zen nunta

Freza Zen Straight Shoulder Length Hairstyle

8. Man Bun Slicked Back Hairstyle

O alta varianta pentru cei cu parul lung este Man Bun Slicked Back Hairstyle. Daca nu vrei sa il lasi liber, atunci un coc/ coada este raspunsul!

freza zen nunta

Freza Zen Man Bun Slicked Back Hairstyle

9. Vintage Style

Un stil vintage al frizurii este (de obicei) o frizura modelata cu gel, pe spate. La acest tip de frizura trebuie sa fi atent din mai multe puncte de vedere: fiind un stil vintage, ai grija ca acesta sa se potriveasca si cu tinuta aleasa, dar si cu conceptul nuntii.

freza zen nunta

Freza Zen Vintage Style

10. Skin Fade Side Part

Daca iti plac tunsorile cu partile laterale si ceafa rasa, atunci mergi pe mana unui stilist si incearca Skin Fade Side Part. 😉

freza zen nunta

Freza Zen Skin Fade Side Part

Speram ca stilurile prezentate de noi te-au inspirat si te-au ajutat sa iti creezi propriul tau wishlist pentru ziua nuntii. Urmareste-ne pe Facebook si Instagram unde postam zi de zi idei pentru nunta ta Zen, de vis!