Ep. 4 – Pantofii unei mirese zen

Din lunga lista a accesoriilor la care ne gandim sa le asortam cu rochia de mireasa, pantofii sunt, de fapt, cei mai importanti. Orice mireasa ti-ar spune asta dupa trei pahare de vin! Hai, doua… 😉

Si ti-ar mai spune ca gasirea perechii de pantofi perfecta e poate la fel de greu de indeplinit ca gasirea barbatului ideal. Insa am o veste buna, drage mirese! Barbati ideali nu exista, insa perechea de pantofi perfecta exista! Si eu te voi ajuta s-o gasesti 🙂 Exista doar cateva secrete pe care trebuie sa le afli:

1. Cel mai important este sa fie comozi

Vei sta ore intregi in pantofii tai de mireasa, e important sa nu-ti chinuie picioarele. La fel ca barbatii, nu conteaza sa fie frumosi, conteaza sa te faca fericita 😉

 

Cand vei porni in cautarea perechii perfecte, asteapta-te sa-ti fure ochiul pantofii cei mai inalti, incomozi si ingusti. Vor fi uluitor de frumosi, dar rezista! Daca ii probezi si nu simti din prima ca-ti vine sa nu-i mai dai jos, atunci mai cauta, inca nu i-ai gasit. Pantofii tai de mireasa trebuie sa fie the ones.

2. Gaseste-ti intai rochia

Chiar daca ti s-a intamplat sa te indragostesti de o pereche de pantofi, nu-i cumpara pana nu ti-ai gasit rochia-pereche. Bine, fie, daca ii visezi si noaptea, e clar ca inima iti va spune sa-i iei just in case, cumpara-i 🙂

 

Insa gandeste-te de doua ori, mai ales daca ai un buget restrans pe care il poti aloca accesorilor. E important ca pantofii sa se fie perfecti in toate aspectele: comoditate, culoare, material, design, inaltimea tocului, stil etc. Trebuie sa-ti complimenteze rochia, iar pentru asta trebuie sa fie potriviti lungimii ei. Un alt motiv de-a cumpara pantofii dupa ce ti-ai gasit rochia, ti-ar spune croitoreasa care te va ajuta sa-ti ajustezi rochia pe masura ta.

3. Nu-ti cumpara pantofii de mireasa online

Chiar nu-i o idee prea buna. Nici sotul nu ti l-ai comanda online, nu? 🙂 Trebuie sa-i vezi, sa-i pipai, sa-i incerci, sa mergi in ei, sa sari in ei, sa-i dansezi si sa-i mangai. Un fel de dragoste la prima vedere!

Planifica-ti din timp vizite la magazine specializate, nu te grabi, ia o prietena cu tine sau invit-o pe sora ta la o vanatoare de pantofi. Distreaza-te si probeaza cate perechi vrei tu, adica baga-ti picioarele la propriu in toti pantofii care iti fac cu ochiul 😉 Uite 10 care pe noi ne-au cucerit:

 

 

 

4. Alege culoarea care ti se potriveste

Daca esti o mireasa traditionala, cele mai potrivite nuante pentru pantofi sunt albul, ivoriul, nuduri, sampanie si argintiu. Daca esti mai indrazneata, atunci be bold and think outside the box. Poti alege ca pantofii tai de mireasa sa fie aurii, roz, cu pene, albastri, rosii sau turcoaz. Totul este sa se potriveasca atat cu rochia ta, cat si cu conceptul nuntii voastre.

5. Cel mai important este sa fie comozi, serios! 🙂

Nobody will walk in your shoes, asa ca fa-ti o favoare si alege-i pe cei mai placuti, acea pereche care iti imbratiseaza piciorul si dupa doua ore in care i-ai purtat intens. Stii exact despre ce vorbim pentru ca fiecare dintre noi are macar o astfel de pereche fara de care nu am putea trai. Ei bine, asa trebuie sa fie si pantofii tai de mireasa: comozi. Uita cat sunt de frumosi daca nu te simti asa in ei: