Tipuri de scaune pentru o nunta ZEN

In cazul in care iti organizezi nunta “de la 0”, sau pur si simplu nu iti plac scaunele pe care ti le ofera sala unde va avea loc nunta, nu te ingrijora! Apeleaza la firmele organizatoare de evenimente, la cele de decoratiuni sau la cele speciale de catering si alege tipul de scaun pe care il preferati tu si jumatatea ta! ❤

Daca amenajezi locul in care va avea loc nunta/ cununia de la 0, stabileste intai cadrul general al nuntii. Tematica, stilul, culorile pe care le alegi pentru nunta joaca un rol important in alegerea scaunelor. Nu trebuie sa te limitezi la a le amenaja in stil clasic: in randuri drepte si cu un spatiu de trecere pe mijloc. Joaca-te si aseaza-le in cerc – astfel, toti invitatii vor avea posibilitatea de a vedea fara probleme intreaga ceremonie.

Uneori, scaunele puse la dispozitie de catre restaurante nu se potrivesc cu conceptul nuntii voastre sau, pur si simplu nu va plac. O prima solutie la indemana ar fi cautarea unor huse potrivite care sa mascheze pe cat posibil scaunele existente. Totusi, aceasta solutie nu este intotdeauna si cea mai potrivita, fiind dificil sa gasiti exact husa perfecta ca material, stil si imprimeu. Punctul forte al acestora este in schimb: pretul. In acest mod reusiti sa economisiti mult mai mult, spre deosebire de alegerea altor scaune.

Si acum sa vorbim despre principalele tipuri de scaune pentru o nunta ZEN! ☺

1.Scaunele pliante de lemn

Acest tip de scaune este simplu si economic. Se transporta usor si la fel de simplu se pot decora in functie de conceptul nuntii. Fie ca alegeti un burete pentru scaune in paleta culorilor aleasa de voi, sau ca adaugati cateva ghirlande, panglici sau aranjamente florale, cu siguranta scaunul se va “plia” perfect gusturilor si nevoilor voastre.

Cu toate acestea, fiind din lemn, aduce o data cu el un aer rustic. Asadar, nu il consideram potrivit unei nunti cu accente moderne si decoratiuni luxuriante.

scaune nunta zen day

scaune nunta zen day

2. Scaunele Chiavari

Suntem siguri ca ati vazut macar o data un scaun Chiavari in cautarea inspiratiei pentru nunta voastra. Fie pe diferite pagini de internet sau chiar.. pe pagina noastra de instagram! ☺ Acest tip de scaun este usor de recunoscut dupa spatarul de lemn din imitatie de bambus. La fel ca si in cazul scaunelor pliante de lemn, acestea sunt usor de decorat cu doar cateva mici accesorii in plus, deoarece spatarul acestora au deja un design inedit.

scaune nunta zen day scaune nunta zen day scaune nunta zen day scaune nunta zen day

3. Scaunele din lemn curbat

Spre deosebire de primul tip de scaune prezentat, desi materialul este acelasi: lemnul, acest tip de scaune au spatele usor curbat si denota astfel, un stil mai elegant, mai rafinat. Deoarece amintesc de scaunele din cafenele, aceste scaune sunt potrivite meselor de la restaurant si mai putin celor de exterior, de la cununia civila/ religioasa.

scaune nunta zen day

4. Scaunele Ghost

Minimaliste, sofisticate, moderne si cu siguranta inedite: scaunele ghost. Realizate din policarbonat transparent, cu siguranta nu vor ramane nemarcate. Scaunele Ghost se gasesc atat fara manere, cat si cu manere. Daca va doriti un plus de eleganta, atunci cu siguranta trebuie sa optati pentru cele fara manere ☺

scaune nunta zen day

5. Scaunele Criss Cross

Elegante, rafinate si cu siguranta remarcate!

Scaune nunta zenday

6. Scaunele Gold Rim Arabella

Scaune nunta zenday

Cand vorbim de scaunele celor doi miri, acestea CATEGORIC merita o atentie aparte. Acestea trebuie sa iasa in evidenta fata de restul scaunelor din sala. Asigura-te ca cele doua scaune vor fi decorate diferit sau de ce nu, vor avea chiar mici placute cu “Mr & Mrs”. Brodeaza, inscriptioneaza, personalizeaza scaunele asa cum iti doresti tu si asigura-te ca ies in evidenta ❤

scaune nunta zen day