Tutoriale YouTube pentru un machiaj de nunta perfect

Faptul că trăim într-o eră digitală nu mai este o surpriză! Și acest lucru se observă la fiecare pas. Zi de zi ne “izbim” de noutăți care ne lasă, la propriu, cu gura căscată. Probabil că termenul de “blogger” sau “vlogger” vă este cunoscut deja. Ce ați zice să profităm de aceste “beneficii” acum, înaintea nunții când lista de TO DOs pare să nu se mai sfârșească? Ah, ce să mai spunem despre alegerea unui machiaj?

Tu știi cum să te machiezi pentru ziua cea mare?

Cum?! Nunta ta e vara aceasta și încă nu știi ce machiaj să alegi? În cazul în care nu îți dorești unul foarte extravagant și poate vrei să îl realizezi chiar tu, îți sărim în ajutor cu câteva tutoriale utile pentru un machiaj de nuntă PERFECT!

Machiaj Soft Glam

Învață alături de Stephanie Ledda cum să realizeazi pas cu pas un make up soft glam pentru ziua cea mare. Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial.

tutorial machiaj de mireasa

Machiaj Glowy Skin

Îți dorești ca tenul tău să fie “vedeta” machiajului? Look-ul glowy este alegerea ta! Învață cum să realizeazi un astfel de look alături de Chloe Morello. Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial.

tutorial make-up mireasa

 Machiaj cu glitter

Ce zici de puțin sclipici pe pleoape? Învață alături de Rawan Alrukaibi cum să aplici sclipiciul fără a exagera și fără a crea un look chicios. Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial. tutorial machiaj de mireasa

Machiaj cu nuanțe soft pink

Cu ce tip de make-up nu poți da greș în ziua nunții? Soft Pink make-up look! Învață pas cu pas cum să îl realizezi alături de Jasmine Hand. Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial. tutorial makeup mireasa

Dacă aveți un ten măsliniu sau închis la culoare, ascultați sfaturile lui Ronkeraji. Cu siguranță veți obține un look inedit! Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial.

tutorial makeup mireasa

Iar dacă make-up-ul smokey a fost mereu preferatul tău, cu siguranță vrei să îl ai și în ziua nunții! Și nu este nimic rău în asta! Ai grijă însă să alegi culorile potrivite și nu cele foarte închise, pentru a evita un machiaj strident. Jaclyn Hill știe cel mai bine cum să te ajute în acest sens 😉 Click pe poză sau AICI, pentru a urmări întregul tutorial. tutorial makeup mireasa

Ei bine, ce spui? Ți-ai format o idee despre make-up-ul pe care ți-l dorești în ziua cea mare?

P.S: dacă machiajul nu este punctul tău forte, îți propunem să selectezi anumite poze și video-uri care sunt pe gustul tău și să te lași pe mâna unui make up artist cu experiență. Ziua nunții nu este deloc o zi potrivită pentru noi experimente și în plus, vei avea cu siguranță destule emoții, sperăm că nu și stres – pentru asta avem noi un leac perfect: Agenda ZEN DAY – My Wedding Planner și un cont online și gratuit pe www.zenday.ro, care te vor ține “in priză”. Așadar, dacă ai posibilitatea alege un make-up artist care să redea exact look-ul mult visat de tine!

Nu uita să ne urmarești pe Facebook și pe Instagram pentru o “doză” zilnică de inspirație pentru nunta ta! ❤